Deelnemersinformatie

  • Plaats: Ommen
  • Datum: 16 april t/m 18 april 2022
  • Leeftijd: 11 t/m 14 jaar
  • Groep: 2 personen

Voorbereiding
Tijdens dit kamp houden jullie per duo ook een logboek bij. Niet alleen voor de inhoud, maar ook voor het uiterlijk krijg je punten die meetellen voor de winst. Wees dus creatief en bescherm je logboek tegen water en vuur op een even creatieve manier.

Aankomst en opening

Op zaterdag ben je vanaf 12:00 welkom bij ons op het terrein om je tent op te komen zetten, medicijnen in te leveren en het terrein te verkennen. Wij verwachten dat jullie er op tijd zijn. Om 14:00 is er een centrale opening. Hierbij zijn jullie ouders ook van harte welkom. Na deze centrale opening verzamelen we ons op ons eigen kampterrein en openen we daar de Expeditie.

Medicijnen/allergieën
Indien je medicijnen gebruikt, kun je deze inleveren bij de kampstaf aan het begin van het kamp. Je medicijnen worden dan opgeslagen bij de EHBO-doos en de kampstaf zorgt ervoor dat je op tijd de medicijnen krijgt. Een kopie van de bijsluiter wordt gewaardeerd, evenals een briefje met de tijden dat je de medicijnen moet innemen en je naam. Op die manier kunnen wij het overzicht houden. Allergieën zijn aangeven via de inschrijving van de hit.

Sluiting en vertrek
Dit kamp sluiten we af met iedereen van HIT Ommen, en met onze eigen groep. Op maandag sluiten we om 14:00 met iedereen van HIT Ommen op het centrale veld. Als dit klaar is doen we nog een kleine sluiting op ons eigen kamp, waarna het echt is afgelopen. Na onze eigen sluiting is er de ruimte om in te pakken en te vertrekken.

Verzekering
De HIT is een landelijke ledenactiviteit van Scouting Nederland. Voor deelnemers is daarom de collectieve secundaire ongevallen en WA-verzekering van Scouting Nederland van kracht. Een reisverzekering en ziektekostenverzekering dien je zelf af te sluiten. De HIT is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van bagage.

Drugs en alcohol
Gebruik van drugs (soft- of harddrugs) door deelnemers of medewerkers is niet toegestaan en leidt tot uitsluiting van (verdere) deelname. Ook alcoholgebruik door deelnemers jonger dan 18 jaar is niet toegestaan.